wanneer kan ik u ontvangen:

                                            Maandag tot vrijdag:

                                                  09.30 / 18.00u 

                                                     Reserveer

                                              minstens 30 min.

                                                 op voorhand!

Afspraken worden enkel gemaakt via sms of telefoon niet via mail 

 

               

ook wij werkende dames hebben nood aan wat ontspanning en vrije tijd met het gezin, en een goede nachtrust gelieve dit dan ook te respecteren. Indien ik niet ontvang staat mijn gsm uit! Al dit in mijn privé agenda past kan er in het weekend ook soms afgesproken worden dit word uiteraard doorheen de week gereserveerd. Denk erom ik kies dan het uur en de dag flexibiliteit van uw kant is verreist.

richtadres

E313 afrit Massenhoven 4 km

E34 afrit Oelegem 7 km

E19 afrit Rumst 27 km

centrum Emblem

contact

 

Telephone: 0472196865